A ser...

Tinc una llista llarguíssima de propostes ben interessants, d’activitats divertidíssimes, de festivals, concerts, museus, festes majors, platges i indrets bonics que no farem no visitarem i es quedaran en el paper.

Tinc també una pila de llibres que esperen ser llegits idíl·licament en una platja o sota un arbre, una pila que probablement no només no aconseguiré reduir ni a la meitat sinó que augmentarà significativament.  

I tinc la certesa que els moments improvisats són sovint els que es converteixen en els records més bonics. Soc conscient que allò que fa màgics els meus estius és precisament la senzillesa de compartir temps amb la meva família i la gent que estimo, sense cap altre propòsit que no sigui el de connectar i gaudir.

És precisament per aquest motiu que aquest estiu deixaré de fer per passar a SER. 

  • A ser la mare que bocabadada observa les seves filles explorant i descobrint el món amb ulls curiosos. És una delícia veure com es meravellen davant de cada nova experiència, com examinen cada detall amb una fascinació genuïna.
  • A ser la mare que veu com creen vincles i una complicitat preciosa entre elles, que només es forja a través del temps compartit i les aventures conjuntes.
  • A ser la mare que escolta les seves històries amb atenció i somriu al veure-les créixer, notant com cada dia adquireixen una mica més de responsabilitat i independència.

I sí, segur que hi haurà baralles, conflictes, moments de frustració, desacords o cansament, perquè és un estiu real d’una una família real. Però el focus estarà posat en SER-(HI).

Per molts moments de SER. Bon estiu!.

 

Sandra Hurtado
@positivamentsandra