El Gironès en família

Us presentem les noves guies turístiques “El Gironès en família”, una iniciativa del Consell Comarcal del Gironès que busca fomentar el turisme familiar a la comarca i millorar l’experiència turística de les famílies que visiten els seus 27 municipis. 

Totes sabem que viatjar i fer turisme amb menuts pot ser tot un repte, però amb aquestes guies segur que es convertirà en una experiència molt gratificant, on les visites es transformaran en aventures lúdiques i educatives tant per als més petits com per als adults.

La col·lecció està formada per quatre guies temàtiques que exploren la riquesa i diversitat del territori:

  1. “Les ciutats i el pas del temps”
  2. “El riu Ter i l’herència de l’aigua”
  3. “Descobreix la Vall de Llémena”
  4. “La vida al camp i els oficis”

En aquestes guies trobareu la presència d’uns personatges anomenats Girolins que viuen amagats entre els paisatges de la comarca i són els encarregats de guiar a la mainada durant la descoberta del Gironès.

L’Àrea de Turisme i els municipis, han treballat conjuntament en les noves guies que conviden a descobrir la història, rutes, llegendes i activitats al territori. Gràcies a les seves propostes interactives, com ara puzles i enigmes, la visita es converteix en una aventura per a grans i petits. També ofereixen una informació detallada sobre esdeveniments, parcs, àrees de pícnic i activitats recomanades, convertint-se en la companya ideal tant per als visitants com per als residents que vulguin redescobrir el seu entorn.


Les guies estan disponibles de moment només en català i es poden recollir gratuïtament a l’oficina comarcal de turisme del Punt de Benvinguda Girona Gironès (C/Berenguer Carnicer 3, Girona) i punts d’informació del Gironès. També estaran disponibles en format PDF a la web:

Les ciutats i el pas del temps
El riu Ter i l’herència de l’aigua
Descobreix la Vall de Llémena
La vida al camp i els oficis