Galetes de cacau SENSE GLUTEN
Aquestes galetes SENSE FARINA us sorprendran segur. La mantega de cacauet les fa intenses i delicioses i la sal els dóna un contrast sorprenent que potencia molt la xocolata.
Ingredients:
- 250 g mantega de cacauet
- 140 g sucre de coco
- ½ cullereta vainilla en pols
- 250 g cacau pur en pols
- 1 pessic sal
- 1 cullereta llevat químic
- 1 Ou
- 90 g perletes de xocolata negra
- Sal Maldon o escates de sal
Som-hi amb la preparació:
- Preescalfem el forn a 180° i preparem una safata apta per al forn amb paper encerat.
- En un bol barregem la mantega de cacauet, el sucre de coco i la vainilla en pols.
- En un altre bol barregem els ingredients secs: el cacau en pols, la sal i el llevat químic. Ho barregem bé.
- Incorporem els ingredients secs a la mantega de cacauet i, amb una cullera, remenem bé fins que tot quedi ben incorporat.
- La massa és força densa i costa una mica. No l'escalfeu, sigueu pacients.
- Hi afegim l'ou batut i ho barregem bé.
- Incorporem la meitat de les perles de xocolata i acabem de remoure.
- Farem servir la mida d'una cullera sopera. Prenem una cullerada de la massa i, amb les mans, fem una bola, l'esclafem i la posem sobre la safata amb paper de forn.
- Ho decorem amb les perles de xocolata restants i ho enfornem durant 7 minuts.
- Ho deixem refredar una mica i hi posem les escates de sal per sobre. No es poden tocar fins que estiguin fredes o es trencaran.
- Es conserven en un recipient hermètic durant 3-4 dies sense cap problema.
I ja tenim berenar per acompanyar amb una peça de fruita!
Eva Olivares
Evacuinera