Arriba la tardor i tornen les castanyes! Avui l'Eva ens explica una manera molt curiosa i gustosa de menjar-les: Castanyes garrapinyades amb sucre, estan boníssimes!
Desitjo que les gaudiu!
[separator type="thick"]
Ingredients
150 g de castanyes pelades
150 g de sucre blanc
unes gotes d'aigua
[separator type="thin"]Som-hi!
Pelem les castanyes fent un tall en horitzontal a totes les castanyes que cuinarem.
Les posem en un recipient de microones i les cuinarem una miqueta menys del que les cuinaríem si les preparéssim soles.
Les pelem i les trenquem en trossets perquè quedin petites. I les posem a la paella.
Posem la mateixa quantitat de castanyes que de sucre i a continuació unes gotetes d'aigua i ara molta paciència.
El sucre quedarà en una primera fase enganxós, en la segona fase començarà a quedar marró i hem d'estar atents i no perdre els nervis. Pot ser que s'enganxi una mica però no passa res.
Tanquem el foc i deixem reposar i anem barrejant perquè no s'enganxin massa. Quan ja estiguin fredes les posarem en un vol per poder servir.
Desitjo que les gaudiu!
Bon profit!
Eva Cuinerawww.youtube.com/evacuinera