Les cookies són galetes de xocolata típicament americanes. Només us destaco que la seva particularitat està en què els trossets de xocolata no es desfan sinó que es mantenen visibles i això les fa diferents de la resta de galetes.
Només un apunt sobre la meva recepta: no l'he fet amb mantega, l'he fet amb oli de gira-sol, això fa que siguin molt menys greixoses i que siguin més indicades per exemple pels nens.
Desitjo que les gaudiu!
[separator type="thick"]
Ingredients
75 gr. de sucre moreno
75 gr. de sucre moreno
75 gr. de sucre blanc
75 ml d'oli de gira-sol
1 ou gran batut
125 gr. de farina
1 culleradeta de té d'essència de vainilla
1 culleradeta de té de llevat químic (tipus Royal)
1/2 culleradeta de té de bicarbonat
75 gr. de xocolata negra toscament trencada o xips de xocolata
75 gr. de nous toscament trencades
[separator type="thin"]Som-hi!
Barregem els dos sucres i l'oli.
Hi afegim l'ou i remenem de nou.
Hi afegim la farina i remenem per integrar bé.
Quan tinguem la massa lligada com a la foto hi afegim la xocolata (jo he utilitzat les xips de xocolata de Mercadona) i les nous picades.
Amb una cullereta agafem boletes de massa i les col·loquem a sobre de paper de forn en una safata. Amb la mateixa cullera les premem una mica perquè quedin més planes.
Posem la safata al forn durant uns 15 minuts o fins que tinguin les vores una mica torrades. Penseu que un cop fora del forn s'endureixen.
Les traiem del forn i les deixem refredar sobre una reixa.
I llestos, ja podeu gaudir d'aquestes delicioses galetes. A mi m'agraden una mica tèbies...
Per tal que us durin uns quants dies les podeu guardar en un pot hermètic, de llauna per exemple.
Bon profit!
Eva Cuinerawww.youtube.com/evacuinera