Llimonada
Com fer llimonada casolana?
Avui prepararem una recepta que segurament tots hem preparat alguna vegada a casa. No obstant això, és cert que, de vegades, quan la fem a casa, tenim la sensació que es nota lleugerament el gust de llimona, i, per tant, queda molt àcida. I per compensar-ho solem afegir una gran quantitat de sucre a la nostra llimonada casolana. Una cosa que no recomano per a res!
Per això, avui vull proposar-vos una recepta una mica diferent. Quan vaig estar a Tunísia, vaig descobrir una manera de preparar la llimonada completament diferent de la que havia fet abans i és "Amb llimones senceres!" Aquesta recepta té un sabor espectacular a llimona i s'utilitza molt menys sucre.
Dit això, Anem amb la recepta!
[separator type="thick"]
Ingredients
- 8 tasses d'aigua mineral freda
- 100 gr. de sucre blanc
- 2 llimones
[separator type="thick"]
Preparació
- Primer tallarem les llimones a quarts i retirarem les llavors.
- Agafem els quarts de llimona i els posarem a la batedora sencers, fins i tot amb la pell.
- Afegim la meitat de l'aigua i el sucre.
- Triturem fins que veiem que està tot ben triturat.
- Traiem la barreja de la batedora i la colem.
- Quan ja tenim el nostre suc colat, afegim l'altre mig litre d'aigua que ens quedava.
[separator type="thin"]
Amb aquests senzills passos, ja tindrem llesta la nostra saborosa llimonada casolana. Us deixo el vídeo amb la recepta completa a continuació:
Eva Cuinera
www.youtube.com/evacuinera