Llimonada

Com fer llimonada casolana?

Avui prepararem una recepta que segurament tots hem preparat alguna vegada a casa. No obstant això, és cert que, de vegades, quan la fem a casa, tenim la sensació que es nota lleugerament el gust de llimona, i, per tant, queda molt àcida. I per compensar-ho solem afegir una gran quantitat de sucre a la nostra llimonada casolana. Una cosa que no recomano per a res!
Per això, avui vull proposar-vos una recepta una mica diferent. Quan vaig estar a Tunísia, vaig descobrir una manera de preparar la llimonada completament diferent de la que havia fet abans i és "Amb llimones senceres!" Aquesta recepta té un sabor espectacular a llimona i s'utilitza molt menys sucre.
Dit això, Anem amb la recepta!

[separator type="thick"]
Ingredients

  • 8 tasses d'aigua mineral freda
  • 100 gr. de sucre blanc
  • 2 llimones

[separator type="thick"]
Preparació

  • Primer tallarem les llimones a quarts i retirarem les llavors.
  • Agafem els quarts de llimona i els posarem a la batedora sencers, fins i tot amb la pell.
  • Afegim la meitat de l'aigua i el sucre.
  • Triturem fins que veiem que està tot ben triturat.
  • Traiem la barreja de la batedora i la colem.
  • Quan ja tenim el nostre suc colat, afegim l'altre mig litre d'aigua que ens quedava.

[separator type="thin"]

Amb aquests senzills passos, ja tindrem llesta la nostra saborosa llimonada casolana. Us deixo el vídeo amb la recepta completa a continuació:

https://youtu.be/CWKgzyOqCFU

Eva Cuinera 
www.youtube.com/evacuinera