Màgnums casolans variats

L'experiència de fer gelats a casa és tan bonica... feu aquesta recepta amb els vostres menuts i veureu la il·lusió que els fa participar en el procés!

Ingredients:

  • 400 g de nata per muntar
  • 200 g de llet condensada
  • 1 cullerada petita d'essència de vainilla (o 2 culleradetes de sucre vainillat)

Per la cobertura:

  • 300 g de xocolata
  • 50 g d'oli de coco
  • Colorant alimentari vermell (només pel Magnum Barbie)
  • Ametlles torrades en granet o festucs

Ho teniu tot? Doncs som-hi!

Preparació:

  • Semi-muntem la nata perquè agafi una mica de cos (sense muntar del tot), i amb compte hi afegim la llet condensada i la vainilla (amb Thermomix; col·loquem la papallona, aboquem els ingredients i programem 1 minut a velocitat 4).

  • Bolquem la barreja als motlles i hi posem els pals, ho tapem amb film de cuina i ho deixem un mínim de 4 h al congelador (millor d'un dia per l'altre).

  • Barregem la xocolata amb l'oli de coco i ho posem 30 segons al microones, barregem altre cop i si cal ho posem 30 segons més fins que es desfaci del tot (pel Magnum Barbie hi barregem a ull unes gotes de colorant vermell fins a obtenir el color rosa que vulguem). Ho deixem refredar una mica.

  • Si els decorem amb fruita seca, desmotllem els gelats i els passem per la xocolata, hi espolsem les ametlles o festucs per cada costat i ho tornem a submergir a la xocolata. Ho posem de nou al congelador i ja ho tindríem!

Queden boníssims, tant que no en comprareu més! ;)

 

Mònica
Sweethomealamama