MOUSSE DE PETIT SUISSE
Hola Menuts!
Suposo que ja esteu fent bondat de la bona! Estem a pocs dies d’una de les festes més maques que tenim, el Nadal. I avui us porto una idea que tant pot servir per berenar, per postres d’un dia de festa, o fins i tot per deixar-li al Pare Noël o als Reis durant les vigílies de festes, que tenen una feinada de por. Segur que us ho agraïran!
Veureu que és fàcil de fer i l’únic perill és que us ho aneu cruspint mentre ho prepareu. Farem una mousse de Petit Suisse (Danonino)! Mans ben netes i cap a la cuina!
Ingredients:
- 6 petit suisse Danonino de maduixa
- 200 ml de nata líquida per muntar
- 100 g de sucre
- 1 pot de melmelada de maduixa
- Xuxes per decorar (aquestes es diuen “Besos“).
Preparació:
- Barregem la nata líquida i el sucre i la muntem amb l’ajuda d’un robot de cuina o unes baretes elèctriques. Penseu que perquè munti bé, ha d’estar ben freda de nevera. A mig muntar incorporem una cullerada sopera de melmelada de maduixa i continuem muntant-la fins que tingui una mica de cos.
- Barrejar els petit suisse, amb la nata ja muntada amb compte, fent moviments que embolcallin, fins a obtenir una mousse homegènia. Servim la mousse en gotets o bols petits.
- Per a la capa de melmelada barregem 2 cullerades d’aigua amb 2 cullerades de melmelada de maduixa i l’escalfem una mica al microones per tal de liquar-la. Barregem i ho aboquem damunt de la mousse. Reservem a la nevera perquè agafi una mica de cos.
- A l’hora de servir-ho coronem amb una xuxe.
La capa de dalt de melmelada és opcional, poseu-la si us agrada. També podeu fer una mousse en format pastís, trobareu la recepta (que és una mica diferent) al
blog Cuinetes per si els pares s’animen un dia a preparar-la.
Nuni (
cuinetes.bloks.cat)