Pinyes de xocolata
Aquí teniu unes postres ben nadalenques que s'han popularitzat moltíssim, amb les que els menuts de casa gaudiran un munt fent-les!
Ingredients:
- 100 g de farina
- 50 g de cacau en pols
- 80 g de sucre
- 1/2 rajola de xocolata negra
- 20 g de mantega
- Sal
- 3 ous
- Cereals de xocolata
- Sucre llustre
Ho teniu tot? Doncs som-hi!
Preparació:
- Preescalfem el forn a 180° (a dalt i a baix).
- Desfem la xocolata amb la mantega (al microones o al bany maria). Ho reservem.
- En un bol barregem la resta d'ingredients i hi barregem la xocolata desfeta fins que ens quedi una massa homogènia. Ho aboquem en un motlle i ho enfornem uns 25 minuts.
- Quan sigui fred, el desemmotllem i amb l'ajuda d'una mica d'aigua l'anem esmicolant per anar formant les pinyes mentre apretem amb les mans perquè quedin ben compactes. Llavors hi anem col·locant els cereals i finalment hi espolsem sucre llustre pel cim, simulant la neu.
Bon Nadal! :)
Mònica
Sweethomealamama