Pinyes de xocolata

Aquí teniu unes postres ben nadalenques que s'han popularitzat moltíssim, amb les que els menuts de casa gaudiran un munt fent-les!

 

Ingredients:

  • 100 g de farina
  • 50 g de cacau en pols
  • 80 g de sucre
  • 1/2 rajola de xocolata negra
  • 20 g de mantega
  • Sal
  • 3 ous
  • Cereals de xocolata
  • Sucre llustre

Ho teniu tot? Doncs som-hi!

Preparació:

  • Preescalfem el forn a 180° (a dalt i a baix).
  • Desfem la xocolata amb la mantega (al microones o al bany maria). Ho reservem.
  • En un bol barregem la resta d'ingredients i hi barregem la xocolata desfeta fins que ens quedi una massa homogènia. Ho aboquem en un motlle i ho enfornem uns 25 minuts.
  • Quan sigui fred, el desemmotllem i amb l'ajuda d'una mica d'aigua l'anem esmicolant per anar formant les pinyes mentre apretem amb les mans perquè quedin ben compactes. Llavors hi anem col·locant els cereals i finalment hi espolsem sucre llustre pel cim, simulant la neu.
Bon Nadal! :)

 

Mònica
Sweethomealamama