Minihamburgueses de verduretes
Són super sanes i queden realment bones, cruixents per fora i flongetes per dins!
Aquí teniu una molt bona opció per aprofitar aquell carbassó que dona voltes per la nevera o aquella ceba que s'ha quedat sola. Són super sanes i queden realment bones, cruixents per fora i flongetes per dins!
Ingredients:
- 1 carbassó
- 1 ceba petita
- 1 o 2 pastanagues
- 1 ou
- 4 cullerades de farina (millor si és de civada)
- Un grapat de formatge ratllat
- Sal i pebre
- Oli d'oliva verge
Ho teniu tot? Doncs som-hi!
Preparació:
- Piquem o ratllem les verdures (el carbassó millor per separat, ja que deixa anar força líquid, cal escórrer-lo molt i molt bé, si cal estrenyent amb les mans!).
- Hi afegim la resta d'ingredients, ho remenem bé i ho salpebrem (podem afegir-hi alguna espècie que ens agradi). Si no queden prou lligades, hi afegim més farina fins que ens sigui fàcil fer la forma de les hamburgueses amb les mans.
- Posem una mica d'oli en una paella i les coem a foc mig per tots dos costats fins que quedin dauradetes.
Les podeu fer amb el que tingueu per la cuina, patates, bròquil, etc.
Us encantaran!
Mònica
Sweethomealamama