Educar per a la vida

Vivim en una època en què es parla molt sobre la maternitat i la paternitat. Els consells i mil tips abunden per tot arreu: 

"No cridis a la teva criatura", "Educa sense perdre els nervis", “5 coses que no pots fer amb les teves criatures”, “7 frases a dir cada dia a la teva criatura”… I sovint, malgrat seguir les recomanacions, no obtenim els resultats que volem. És més, ens sentim frustrats i esgotats. 

I és que les eines i recursos no serveixen de gaire si no vam acompanyades d’un reflexió, d’un mirar-se a si mateix, d’un qüestionar-se i comprendre primer què em mou a  reaccionar d'una manera o altra davant les situacions diàries amb la teva criatura. Quan treballem en nosaltres mateixos, podem ser més pacients, més conscients, i estar millor preparats per acompanyar els nostres fills i filles en totes les etapes del seu creixement. Això és el que farà que qualsevol eina que aprenguis no sigui només una tècnica més, sinó una part de la teva forma d’entendre i viure en plenitud la maternitat o paternitat.

Sí, sí! Gaudir de ser mare o pare és possible sense floritures ni edulcorar la realitat. I aquest és precisament el motiu per el qual he creat Educar per a la vida. Un programa centrat en:

  • Un treball personal per canviar la mirada vers la infància.
  • Millorar el benestar familiar: menys conflictes, més harmonia.
  • Connectar veritablement amb les teves criatures.
  • Desenvolupar en els teus fills habilitats per a la vida.

Educar per a la vida t’ensenya a posar el focus en el que realment és essencial per gaudir d’aquest viatge sense aspirar a ser una mare o un pare perfecte.

Tens ganes de saber-ne tot els detalls? Aquí et deixo tota la informació:

Educar per a la vida

I si encara tens dubtes, agenda la teva sessió gratuïta a:

Assessoria gratuïta

 

Sandra Hurtado
@positivamentsandra