Pastís despullat
La primavera és l'època de l'any en què se celebren més aniversaris.
Aquí teniu el pas a pas per fer un pastís diferent, un "naked cake", que no és res més que un pastís que no està totalment cobert i que, per tant, deixa veure el seu interior. Perquè tingui un aspecte estilitzat, utilitzeu un motlle petit (18 cm) i feu dues bases (dos pans de pessic) que aniran col·locats l'un l'una sobre l'altre.
Ingredients per a cada pa de pessic:
- 4 ous
- 150 g de sucre
- 120 g de farina
- Sal
Pel frosting:
- 280 g de formatge cremós (tipus Philadelphia)
- 260 ml de nata líquida per muntar
- 140 g de sucre llustre
- 1 cullerada d'aroma de vainilla líquida
Ho teniu tot? Doncs som-hi!
Preparació:
-
Barregem els ous i el sucre molt bé fins que blanquegin. Afegim la farina i un pessic de sal, ho barregem i ho aboquem al motlle prèviament engrassat amb mantega. Ho enformem uns 30 minuts a 180° (dalt i baix). Repetim el procés per fer un segon pa de pessic.
-
Preparem el frosting per la cobertura muntant la nata a punt de neu juntament amb el sucre. En un bol a part batem una mica el formatge cremós i a poc a poc hi afegim la nata muntada. Hi aboquem la vainilla líquida i ho acabem d'embolicar.
-
Posem les dues bases de pa de pessic l'una sobre l'altra i anem escampant el frosting de manera que el pastís no quedi totalment cobert, s'ha de veure l'interior. Ho podeu decorar amb macarons, fruits del bosc, escrivint alguna cosa al damunt amb xocolata o fent uns mini barrets amb papers de colors que tingueu per casa com en aquesta ocasió.
Per molts anys!
Mònica
Sweethomealamama