Tornada a l'escola

La tornada a l'escola sempre porta una barreja d'emocions: l'alegria de retrobar-se amb els amics i amigues, l'entusiasme per estrenar material escolar i les noves aventures que ens esperen a les aules i als patis de joc. Després d'unes merescudes vacances, és moment de tornar a les classes i submergir-nos en un món ple d'aprenentatge i diversió.

Un dels moments més esperats en tornar a l'escola és el retrobament amb els companys i companyes. Després de setmanes sense veure'ns, tornem a abraçar els nostres amics i amigues amb la il·lusió de compartir les nostres històries estiuenques. Qui no ha gaudit explicant les aventures viscudes durant l'estiu? Ja sigui un viatge a la platja, una visita als avis al camp o simplement tardes jugant al parc, cada experiència es converteix en un relat emocionant que volem compartir.

A més, la tornada a l'escola ens dóna l'oportunitat de fer nous amics. Cada any escolar porta noves cares i, amb elles, la possibilitat de conèixer persones que enriquiran el nostre dia a dia. L'amistat és un pilar fonamental en la vida escolar, i cada nou amic és un tresor que hem de valorar.

El pati és, sens dubte, un dels moments més esperats del dia escolar. Els patis de joc són llocs on podem córrer, saltar, jugar i, sobretot, divertir-nos amb els nostres amics. Jocs tradicionals com saltar a les gomes, el joc d’estirar la corda o el joc del mocador segueixen sent els favorits de molts nens i nenes, i moltes escoles, per sort, no els han deixat de banda. L'important és que, independentment del joc triat, el pati ens proporciona un respir i ens permet recarregar energies per continuar amb les nostres activitats escolars.

La tornada a l'escola és un moment especial ple d'emocions i noves oportunitats. Així que, prepara la teva motxilla, i gaudeix d'aquest nou curs!

 

Míriam Asturias
Sempre,
@ajoclent