Petit Suisse casolà
Amb la tornada a l'escola ens vindrà bé una dosi extra d'energia per berenar :)
Aquí teniu una versió dels famosos Petit Suisse feta a casa en pocs minuts i amb un resultat de 10, cremós, suau i amb un gust intens a maduixa boníssim. Us l'explico a fer de forma tradicional i amb Thermomix!
Ingredients:
- 200 g de maduixes
- 90 g de sucre o panela
- 200 g de nata per muntar
- 200 g de formatge cremós (tipus Philadelphia)
- 2 fulles de gelatina
Ho teniu tot? Doncs som-hi!
Preparació tradicional:
-
Rentem les maduixes, les tallem a trossos i les triturem amb un raig de llet.
-
Posem les fulles de gelatina en un bol amb aigua perquè s'hidratin.
-
Afegim al pot de les maduixes el formatge fresc, la nata per muntar i el sucre. Ho barregem i ho posem en un cassó al foc fins que arrenqui el bull. Ho retirem del foc i hi afegim les fulles de gelatina. Ho barregem de nou.
-
Ho aboquem en gotets, ho deixem refredar i ho posem a la nevera (millor d'un dia per l'altre).
Preparació amb Thermomix:
-
Rentem les maduixes, les tallem a trossos i les aboquem al vas juntament amb el sucre, programem 7 minuts, 100º i velocitat 4
-
Mentrestant posem les fulles de gelatina en un bol amb aigua perquè s'hidratin.
-
Afegim la gelatina al vas, 5 minuts, 100º i velocitat 4
-
Incorporem el formatge i la nata, 3 minuts, 100º i velocitat 4
-
Per acabar ho triturem 30 segons a velocitat 5-10 perquè quedi ben finet.
-
Ho aboquem en gotets, ho deixem refredar i ho posem a la nevera (millor d'un dia per l'altre).
Vosaltres en menjàveu 2? Jo encara ho faig!
Mònica
Sweethomealamama