SUCHARD CASOLÀ amb només 3 INGREDIENTS

Un senyor torró molt fàcil de fer, econòmic i sense res a envejar a l'original! El podeu fer de xocolata negra, blanca, amb llet...la que més us agradi!

Ingredients:

  • 160 g de xocolata amb llet (o la que preferiu)
  • 40 g de crema de cacau (tipus Nocilla)
  • 50 g d'arròs inflat (tipus Krispies de Kellogg's).

Ho teniu tot? Doncs som-hi!

Preparació:

  • Posem la xocolata tallada a trossets en un bol i la fonem al microones durant 1 minut. La remenem i la tornem a posar a dins 30 segons més (repetim el procés fins que estigui fosa del tot, val més fer-ho així que no passar-se). També podem desfer-la al bany maria.

     

  • Hi barregem la crema de cacau i l'arròs inflat. Escampem i aplanem bé la massa en un motlle rectangular (podeu utilitzar el plàstic que porten els torrons, no cal que en compreu expressament). Deixem caure el motlle un parell de cops sobre el marbre perquè es reparteixi bé i per treure l'excés d'aire. Ho posem dins la nevera mínim una horeta i ja tenim el nostre Suchard casolà a punt!

A casa els encantarà!

 

Mònica
Sweethomealamama